Home > News > Version 1.3.3 Released

Version 1.3.3 Released

March 31st, 2013
Version 1.3.3 has been released. Full changelog:

  • Fixed YouTube (thanks jhb50!)
  1. Sany
    March 31st, 2013 at 09:54 | #1

    thanks you are the best

  2. pierrick
    March 31st, 2013 at 10:20 | #2

    Just saw the update on the WII, updated smoothly… thanks for your hard work.
    The WII is now to me more like a roku.. as much as I can use it :)
    Pierrick

  3. leon777
    March 31st, 2013 at 11:19 | #3

    thanks will there be major changes on the next one like recode navi and ustream can u provide us away too add site to wiimc please thanks

  4. March 31st, 2013 at 15:37 | #4

    Thank you so much for keeping wiimc alive with these updates!
    Im using it daily.

  5. Will
    March 31st, 2013 at 16:31 | #5

    Youtube works for me now!! Thank you so much!!!

  6. April 1st, 2013 at 03:08 | #6

    Awesome I’ve been waiting for this.

  7. codeman123
    April 1st, 2013 at 07:01 | #7

    Now Youtube really works !!! Thanks

  8. Yoshi
    April 1st, 2013 at 08:00 | #8

    hey,
    it doesn’t happen on ALL videos but 75% of the time it gives an error DUMP code, then it restarts after 8 seconds whenever I try to play a youtube video. I also use it daily but… would you be needing screenshots of this? Because the youtube is still not working properly for me after the update. I tried setting the buffer from 20% to 50% and tweeking with some other options, but I don’t get better results… it still crashes on most videos.

  9. Hisao
    April 1st, 2013 at 08:19 | #9

    This update seems to have broken my ftp connecton… the video keeps buffering then freezes the wii.

  10. Hisao
    April 1st, 2013 at 08:39 | #10

    1.3.2 works perfectly for me…

  11. Hisao
    April 1st, 2013 at 09:20 | #11

    1.3.3 works great actually… the problem was with my setup…

  12. Charlie
    April 1st, 2013 at 10:32 | #12

    I’ve been using this for a few months now as i don’t have those newer TVs with USB support

    anyway I’ve recently noticed when i play 480p mkv files they lag

    my laptop is still in repairs so I can’t get mp4 files

  13. ghfannboygh
    April 3rd, 2013 at 03:40 | #13

    THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!

  14. Aslan
    April 5th, 2013 at 12:45 | #14

    Fuckin yioutube. 1000 thanks.

  15. IDWIC
    April 7th, 2013 at 21:50 | #15

    Thanks a lot, I´ve been waiting for this since youtube stoped working.

  16. possom2009
    April 10th, 2013 at 18:57 | #16

    The streams from Thugie.nl no longer show up anymore….

  17. April 10th, 2013 at 22:26 | #17

    Keep functioning ,remarkable job!

  18. MIKHEL’THE KHAMELEON’PALMER
    April 14th, 2013 at 22:29 | #18

    i am now downloading it i tried to download it from hbc but when it finished updating hbc deleted it from my usb. downloading 2 my pc then gonno put it on my wii with the 2.0 channel

  19. Jc
    April 15th, 2013 at 14:50 | #19

    Since this update almost all of my movies get an error with my HDD it says that it can’t find the path for the movie and it stops reading my HDD and i have to restart the wii for the WiiMC to detect my HDD again, i know it’s not my HDD because MplayerCE and previous versions of WiiMC don’t give me this problem, i love that youtube works again but i have to restart mi Wii 6 or 7 times just to watch a movie.

  20. Jc
    April 15th, 2013 at 14:52 | #20

    BTW i dont want you guys to think that i’m bitching, i love WiiMC and i thank so much the developers for this piece of software wich is so usefull but im having this problem and i would love to se some feedback to see if i’m the only one having problems with this

  21. RawX
    April 20th, 2013 at 13:09 | #21

    So I’ve been using wiimc for youtube a lot lately I noticed I’ll be watching a movie on youtube then all of a sudden it stops and goes back to the menu and forces me to start my movie all over again? what could be causing this?

  22. Mike
    April 22nd, 2013 at 12:35 | #22

    Thanks for the hard work. This is a great tool for the wii that I still use almost daily. (mostly the music player) I’d love to see visualizations for the music player and/or some kind of graphic equalizer.

  23. juan
    May 30th, 2013 at 18:59 | #23

    I said that is not available for my wii DVD tells me Error help me

  24. Nezcal
    June 1st, 2013 at 15:56 | #24

    Looks and feels great! Except I keep having this problem with this one series. I load all my videos from USB and most of them work. I have no clue why these wouldn’t, they’re standard mkvs like most of my other videos. But when I try to load them it throws me a DSI. I can get you the stackdump and all that if it’ll help you fix this/tell me what’s wrong so I can.

  25. June 3rd, 2013 at 11:38 | #25

    Danish when i select swedish on dvd

  26. Blah
    June 13th, 2013 at 12:51 | #26

    Youtube still doesn’t work. Gives error and reloads after 8 seconds.

  27. blink
    June 14th, 2013 at 10:11 | #27

    Blah :
    Youtube still doesn’t work. Gives error and reloads after 8 seconds.

    I am having the same exact issue, any youtube video simply instantly gives the EXCEPTION (DSI) ERROR screen and reloads Wii after 8 seconds.

  28. jingoi
    June 14th, 2013 at 21:29 | #28

    @blink

    Same here. Can’t watch any youtube vids on WiiMC, the /v and /embed tricks don’t work on the Wii anymore, forced to use the youtube channel again. Why do they keep screwing up youtube?

  29. Raccoon
    June 15th, 2013 at 11:10 | #29

    youtube channel doesn’t work very well to me , y use wiimc now don’t work youtube now nothing, no youtube channel and no youtube in wiimc (sorry for the bad english)

  30. diego
    June 16th, 2013 at 18:02 | #30

    wiimc youtube dont work “exception dsi occurred”

    help plis

  31. ghfannboygh
    June 17th, 2013 at 13:55 | #31

    Same here. Wiimc crash and it gives me the 8 second reload.

  32. Raccoon
    June 17th, 2013 at 14:18 | #32

    @ghfannboygh
    the same problem :c

  33. Justzed
    June 18th, 2013 at 09:18 | #33

    the same problem :c

  34. justzed
    June 18th, 2013 at 23:13 | #34

    8 second to reload(( sad without youtube(( help please

  35. Carl Rdz
    June 23rd, 2013 at 09:55 | #35

    Im having issues with some videos at Youtube. They crash, and give me a black screen or dump code…. the first that appear in list are always the ones that i had issues. In version 1.3.1 I didnt have any issue.. I tried to reinstall that version but it said that Youtube file cannot be found.. or something like that. Ill appreciate your help and continue to improve this app:)

  36. jingoi
    June 25th, 2013 at 01:41 | #36

    The thumbnails(pics on the right) still don’t show but YT is working again…..for now anyway.

Comments are closed.

Login

Lost Password