vlc-shares_0.5.5alpha1_installer.exe

Home Forums Third Party Enhancements VLC Shares vlc-shares_0.5.5alpha1_installer.exe

This topic contains 12 replies, has 6 voices, and was last updated by  lokiMidgard 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #23833

    lokiMidgard
    Participant

    I installed the 0.5.5 alpha on Windows XP and got a message that I must use Zend Framework 1.10.6. It seems the version of Zend that is packaged in the installer is corrupt or not installing correctly. I unintalled all vlc-shares 0.5.5 alpha and reverted back to 0.5.4 with no issues.

    #29696

    zany130
    Participant

    You just need to copy the VLCShares/php_include_path/Zend folder inside VLCShares/vlc-shares/library. Thanks for the feedback. This is what i need

    #29697

    zany130
    Participant

    To fix this problem, after installation completed:

    1. Shutdown EASYPHP
    2. Open folder:
      C:Programs filesVLCSharesconf_files
    3. Unzip the attachment of this post inside your desktop folder (it’s one file only)
    4. Replace httpd.conf file with the extracted in the previous step
    5. Restart EASYPHP

    Waiting for feedback

    #29695

    lokiMidgard
    Participant

    -copying the zend folder to the library seems to have worked correctly.
    -using the downloaded httpd.conf file did not fix the issue until I copied the zend folder to library.

    I will try to reinstall plugins and will let you know if any more issues arise.

    #29698

    lokiMidgard
    Participant

    OK I was wrong. As soon as I configured the plugins, etc and clicked save- I got “Object not found” message on the browser. I uninstalled everything and deleted vlc-shares folder, i reinstalled 0.5.4, then I installed 0.5.5 on top of it, installed plugins, and voila! no issues so far……

    #29699

    mundoff
    Participant

    @woompa wrote:

    OK I was wrong. As soon as I configured the plugins, etc and clicked save- I got “Object not found” message on the browser. I uninstalled everything and deleted vlc-shares folder, i reinstalled 0.5.4, then I installed 0.5.5 on top of it, installed plugins, and voila! no issues so far……

    did the same..everything working, except i cant install tv lins plugin..it says its incompatible with this version

    #29700

    lokiMidgard
    Participant

    @robik wrote:

    @woompa wrote:

    OK I was wrong. As soon as I configured the plugins, etc and clicked save- I got “Object not found” message on the browser. I uninstalled everything and deleted vlc-shares folder, i reinstalled 0.5.4, then I installed 0.5.5 on top of it, installed plugins, and voila! no issues so far……

    did the same..everything working, except i cant install tv lins plugin..it says its incompatible with this version

    Now that you mention it, 0.5.5 does not have the plugin installer for TV-links. Bummer

    #29701

    zany130
    Participant

    I just have to change a number in the plugin. It will be supported.

    If you have some webkit based device, please try the new Webkit Renderer

    #29702

    mundoff
    Participant

    just some feedback

    last couple of days i havent been able to refresh sopcast channels…click the refresh button but nothing happens

    #29703

    IvanxD
    Participant

    Ho installato l’ultima versione la 0.5.5 ma non fa la trascodifica dei file locali . Questo รจ un log di trascodifica

    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_Debug::init:35)


    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_Debug::init:36) Debug log enabled, level: 3
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_VlcShares_Plugins_Helper_Devices::__construct:27) User agent: WiiMC/1.1.5 (IOS58)
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_VlcShares_Plugins::init:97) Plugin system enabled
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_VlcShares_Plugins::init:99) Plugins registered: plugininstaller, fileSystem, onlinelibrary, profiles, fileSubs, hideHidden, filterExt, sortItems, wiimc, mobilerenderer, redirectControls, controls, workaround_wiimc1, workaround_vlc1, coreStats, widgetDevAlert, streaminfo, widgetDevNews, backupper, emptylists, cache, updatenotifier, audioSwitcher, bookmarklets, devices, webkitrenderer, youtube, megavideo, veoh, videobb
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_VlcShares_Plugins::init:101) Helpers registered: language, ffmpeg, devices, stream, paginator, hoster, rtmpdump, sopcast
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_Env::initForcedPort:33) Apache port is: 80
    [05/01/2012 08:16:19] [III] (X_Env::initTranslator:201) Translator enabled
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Helper_Broker::registerHelper:87) Plugin helper cache registered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Helper_Broker::registerHelper:87) Plugin helper youtube registered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Helper_Broker::registerHelper:87) Plugin helper megavideo registered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Helper_Broker::registerHelper:87) Plugin helper megaupload registered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_Controller_Action::preDispatch:45) Required action: [browse/stream]
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Devices::gen_beforePageBuild:53) Tuning options
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Devices::gen_beforePageBuild:89) Device configs: {{label: WiiMC, guiClass: X_VlcShares_Plugins_WiimcPlxRenderer}
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_RedirectControls::gen_beforePageBuild:51) Plugin triggered for: browse/stream
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_Vlc::lazyInit:62) Adapter: X_Vlc_Adapter_Windows
    [05/01/2012 08:16:20] [WWW] (X_Vlc::lazyInit:77) Commander: no selection
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_RedirectControls::gen_beforePageBuild:62) No redirection: vlc is running? No
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_FileSystem::preRegisterVlcArgs:154) Plugin triggered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_Profiles::registerVlcArgs:228) Plugin triggered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_FileSubs::registerVlcArgs:191) Plugin triggered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_VlcShares_Plugins_AudioSwitcher::registerVlcArgs:191) Plugin triggered
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_Vlc_Adapter_Windows::spawn:20) X_Vlc_Adapter_Windows::spawn
    [05/01/2012 08:16:20] [III] (X_Env::execute:58) Executing: “C:Program Files (x86)VideoLANVLCvlc.exe” “C:UsershugobossDocumentsWii ShareFirst.Life.L.Origine.Della.Vita.Arrivo.2010.iTALiAN.BDRip.XviDTRL.flv” –play-and-exit –sout=”#transcode{venc=ffmpeg,vcodec=mp2v,vb=3000,scale=.5,width=640,fps=25,acodec=a52,ab=384,channels=6,samplerate=48000,soverlay}:std{access=http{mime=video/mpeg},mux=ts,dst=:8081}” –sout-keep –no-sub-autodetect-file -I http –http-host=”127.0.0.1″ –http-port=”4212″
    [05/01/2012 08:16:24] [III] (X_Env::execute:69) Executing: tasklist /FO CSV /FI “imagename eq vlc.exe”
    [05/01/2012 08:16:24] [III] (X_Vlc_Adapter_Windows::spawn:32) Array
    (
    [0] => “Nome immagine”,”PID”,”Nome sessione”,”Sessione n.”,”Utilizzo memoria”
    [1] => “vlc.exe”,”6264″,”Console”,”1″,”6.824 K”
    )

    [05/01/2012 08:16:24] [III] (X_Vlc_Adapter_Windows::spawn:36) Array
    (
    [0] => vlc.exe
    [1] => 6264
    [2] => Console
    [3] => 1
    [4] => 6.824 K
    )

    Potete aiutarmi

    #29704

    zany130
    Participant

    A dire il vero dal log sembrerebbe che la transcodifica sia partita….

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The forum ‘VLC Shares’ is closed to new topics and replies.