DeadlyRobots

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Update 1.0.5, new channel, new IOS202 #26543
    DeadlyRobots
    Participant

    i feel like a moron, when i did the update for 1.0.5 i allowed the automatic update from within WiiMC, and I downloaded the WiiMC Channel Installer 1.2.

    I was having issues with using USB….

    I JUST realized that I never installed IOS 202 Installer 1.1!!! Once I installed that, I can use my USB again while using v1.0.5. I hope this helps, I am willing to bet people never downloaded the IOS installer, just the channel installer.

    in reply to: Update 1.0.5, new channel, new IOS202 #26532
    DeadlyRobots
    Participant

    looks like my PNY usb pen drives (2gb) do not work as well as my WD 500GB MyBook External USB Drive.

    Running new IOS202 which installed on my IOS222, and WiiMC v1.0.5

    in reply to: Launch Other Applications #26500
    DeadlyRobots
    Participant

    you can have it exit to the homebrew channel thats already in the latest build. that should be good enough

    in reply to: Is there a way to add these radio station streams & how #26496
    DeadlyRobots
    Participant

    this is why, its an adobe streaming format…

    http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Time_Messaging_Protocol

    in reply to: Is there a way to add these radio station streams & how #26495
    DeadlyRobots
    Participant

    doubt it, the script’s source is calling for rtmp://66.70.119.243 as the audio source

    I don’t know what a rtmp stream is, this is the 1st time I have seen that called

    in reply to: DVD Menus in an ISO image #26270
    DeadlyRobots
    Participant

    this is the only type of media player that supports any type of dvd menus

    in reply to: SMB freezing (Just a coincidence?) #26247
    DeadlyRobots
    Participant

    its actually what I was thinking as well, I think wiimc is getting data, but at some point it turns south and doesn’t know what to do with the mismatch.

    in reply to: SMB freezing (Just a coincidence?) #26245
    DeadlyRobots
    Participant

    the idea is to fill the buffer while its playing not while its paused. We wanna play straight through, surely it will “fill the pool” while you are playing it in real time. I am sure it can download at a faster rate that which the video plays at.

    in reply to: Anyone that is having problems with smb freezing #26209
    DeadlyRobots
    Participant

    @fcuenca wrote:

    It can be related with IOS, but I have installed 202 IOS, and MPlayer-CE 0.76 works fine and without any hangs, and all the other versions of MPlayer-CE (including 0.77) and all the versions of WiiMC freeze, hangs or core dump with Wifi and SMB. So, also there must be an issue with WiiMC.

    I can try to perform some tests with IOS, ┬┐Do you think it will help with this issue, or it will be a waste of time?

    It’s very frustrating because it’s imposible for me using WiiMC to see a complete film, and this player it’s simply amazing. I hope this issue can be solved in the future.

    noted… its already on the bugs list

    http://www.wiimc.org/tracker/index.php?do=details&task_id=137

    in reply to: SMB freezing (Just a coincidence?) #26235
    DeadlyRobots
    Participant

    i have too noticed that streaming sucks on the wii, its not fluid as in a simple stream, rather it takes bites out of the file at a time.

    sort of like BITE PAUSE BITE PAUSE BITE PAUSE

    at least thats how the graph looks on my LAN when i stream a movie to my wii.

    in reply to: WiiMc has no voice sound #26266
    DeadlyRobots
    Participant

    this is a new one on me, considering it plays the video but the audio is not quite the proper track. almost like its playing an alternate track.

    does it only do this on dvd’s and not on say xvid videos? also are menu’s enabled or disabled?

    in reply to: WiiMc has no voice sound #26264
    DeadlyRobots
    Participant

    lets get details of the dvd…

    first off is it a pressed retail dvd that you bought? if so what is it and what region is it?

    if its one you made.. it will be much harder to troubleshoot.

    in reply to: USB drive not detected #26234
    DeadlyRobots
    Participant

    i have noticed issues using simple hubs, I have a small usb hub i got to use with my rock band kit and it won’t let me use usb drives through it. I suppose the address changes slightly and is no longer port 0. I believe the new release will allow you to use port 1 as well, but for now port 0, the port closest to the left side when standing up, is the only port it recognizes.

    in reply to: USB drive not detected #26232
    DeadlyRobots
    Participant

    assuming usb is in port 0 and not port 1, make sure the connections are good and try again? not really sure otherwise.

    in reply to: Volume control with music #24603
    DeadlyRobots
    Participant

    here is a 1,000,000 dollar question….

    how about you let us, the user’s, map our own keys? just an idea.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)